Kardinaal J. Cardijnstraat 1
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel: 03 / 727.17.70

 

NIEUWE INSTAPPERS

Wie graag extra info krijgt, kan steeds mailen naar

directie@gbshetkompas.be 

of ons onlineformulier invullen : klik hier.

 

BEZOEK ONZE SCHOOL

op zaterdag 24 oktober 2020 of op zaterdag 20 maart 2021

Vul hiervoor een onlineformulier in : klik hier.

 

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE SCHOOL?

Neem alvast een kijkje door hier te klikken.

 

 
 

SchoolBlog

Bijlagen (pdf, doc, ...) kan u voortaan downloaden en bekijken dmv een rechtermuisklik te doen op de bijlage en vervolgens te kiezen voor "Koppeling opslaan als..."

 • Home
  Home Hier vind je alle blogberichten van heel de website.
 • Categorieën
  Categorieën Geeft een lijst weer met de categorieën van deze blog.
 • Tags
  Tags Geeft een lijst met tags weer die zijn gebruikt bij deze blog.
 • Bloggers
  Bloggers Zoek naar je favoriete blogger van deze site.
 • Teamblogs
  Teamblogs Vind je favoriete teamblogs hier.
 • Inloggen

Grootouderfeest met Jobke en Zwarte Piet!

Geplaatst door op in Andere
 • Lettergrootte: Groter Kleiner
 • Hits: 690
 • 0 reacties
 • Abonneer op updates
 • Afdrukken

 

Ieder jaar zetten de kleuters van Het Kompas de deuren open om oma's en opa's te vieren. Dat gebeurde ook dit jaar op woensdag 22 november. De afgelopen weken hebben de kleuters hard geoefend. Woensdag was het dan eindelijk zo ver. Het geduld van de kleuters en van de grootouders werd niet langer op de proef gesteld en zaal De Route zat al vlug vol met oma's en opa's.


Als aanloop naar het Sinterklaasgebeuren genoten we samen met de grootouders van een leuke theatervoorstelling: het geheim van Sinterklaas!
Dit jaar had Zwarte Piet een speciale taak. Hij moest de koffer van de Sint zoeken en naar Sinterklaas brengen. Hij had de hulp nodig van Jobke en de kinderen natuurlijk! Maar Jobke zou Jobke niet zijn als hij weer een streek uit haalde bij Zwarte Piet! Samen met de grootouders hebben we genoten van deze verrassende voorstelling!

Na de voorstelling was het onze beurt! De kleuters en leerlingen van het eerste leerjaar zetten hun beste beentjes voor en dansten hun mooiste dansje voor Zwarte Piet en alle oma’s en opa’s!

Na het mooie optreden door de kleuters konden de oma's en opa's genieten van de bakkunsten van vele mama’s en papa’s. En lekker dat het was! Iedereen genoot van de fijne voormiddag. Proficiat aan de kleuters om deze leuke dag aan te bieden aan de grootouders. Ook dank aan alle andere helpende handen om dit feest in goede banen te leiden!!!

b2ap3_thumbnail_img_0425.jpgb2ap3_thumbnail_img_0374.jpgb2ap3_thumbnail_img_0363.jpgb2ap3_thumbnail_grootouderfeest-059.jpgb2ap3_thumbnail_grootouderfeest-053.jpgb2ap3_thumbnail_grootouderfeest-046.jpgb2ap3_thumbnail_grootouderfeest-043.jpgb2ap3_thumbnail_grootouderfeest-041.jpgb2ap3_thumbnail_grootouderfeest-031.jpg

0
Reageren uitgeschakeld door auteur.

Spreuk van de week

 

 

Klaar om erin te vliegen ...!