Kardinaal J. Cardijnstraat 1
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel: 03 / 727.17.70

OPENDEURDAG NIEUWE INSTAPPERS

 

(voorlopig) nieuwe datum opendeurdag voor nieuwe instappers! 

zaterdag 6 juni 2020 van 10 uur tot en met 12 uur.

 

Wie graag al vroeger info krijgt, kan steeds mailen naar directie@gbshetkompas.be 

 

of ons onlineformulier invullen klik hier.

 

 

 
 

SchoolBlog

Bijlagen (pdf, doc, ...) kan u voortaan downloaden en bekijken dmv een rechtermuisklik te doen op de bijlage en vervolgens te kiezen voor "Koppeling opslaan als..."

 • Home
  Home Hier vind je alle blogberichten van heel de website.
 • Categorieën
  Categorieën Geeft een lijst weer met de categorieën van deze blog.
 • Tags
  Tags Geeft een lijst met tags weer die zijn gebruikt bij deze blog.
 • Bloggers
  Bloggers Zoek naar je favoriete blogger van deze site.
 • Teamblogs
  Teamblogs Vind je favoriete teamblogs hier.
 • Inloggen

Ook meisjes kunnen scoren! LOVE FOOTBALL

Geplaatst door op in Sport Op School
 • Lettergrootte: Groter Kleiner
 • Hits: 223
 • 0 reacties
 • Abonneer op updates
 • Afdrukken

 

Voetbal een jongenssport? Wie zegt dat?!

Love football is een initiatief van de Koninklijke Belgische Voetbalbond in samenwerking met Voetbal Vlaanderen met als doel voetbal te promoten bij meisjes.  Het is ons als school zeker al opgevallen dat onze meisjes op de speelplaats en in de turnles óók graag voetballen en daarom zijn wij GBS Het Kompas een LOVE FOOTBALL –school geworden.

Dit schooljaar gaan wij allerlei activiteiten organiseren om elk meisje (en elke jongen wink ) de magie van het voetballen te laten ontdekken.

 

Op vrijdag 24 april wonnen wij dankzij deze actie een LOVE FOOTBALL INITIATIE voor onze school. Alle meisjes zullen hieraan deelnemen en ook voor de jongens voorzien de turnjuffen –en meester een leuke sportieve dag! Oefen alvast verder de love football – dance! (www.lovefootball.be)

 

Op woensdagnamiddag 27 mei trekken we met een meisjesvoetbalteam naar de Blaarmeersen in Gent waar we deelnemen aan de LOVE FOOTBALL CUP.  Een uniek voetbaltoernooi voor meisjes tussen 9 en 11 jaar (4de en 5de leerjaar).  Geïnteresseerde meisjes mogen zich hiervoor al opgeven bij juf Joke of juf Winny.  Het team bestaat uit maximum 8 speelsters.  Snel zijn is dus de boodschap!

 

Wil je graag de Red Flames eens live aan het werk zien? Wij kunnen als LOVE FOOTBALL-school tickets aankopen aan een speciaal tarief voor één van de wedstrijden in april.  Leerlingen van onze school betalen 1 euro en andere gezinsleden/begeleiders betalen slechts 5 euro.
Deze wedstrijden gaan door op 9 april om 19u in Oostende (België – Noorwegen) en in Leuven op 14 april om 19u (België – Zwitserland). Tickets voor deze wedstrijden reserveren bij juf Joke of juf Winny voor 10 maart. 

 

b2ap3_thumbnail_lovefootball_20200212-135902_1.png

b2ap3_thumbnail_lovefootball2_20200212-135912_1.png

0
Reageren uitgeschakeld door auteur.

Spreuk van de week

 

 

Klaar om erin te vliegen ...!