Voor de vierde dag op rij trokken we alweer naar de Route.  Sommigen trokken hun mooiste turnmaillot aan, anderen gewoon een short.  Vanmorgen stond er dan ook een heus gymparcours voor ons klaar.  Met daarbij:  de trampoline, de luchtmat, de balken, een radslag, een spreidsprong, een streksprong, rond de balk draaien, achterwaartse rol en nog zo veel meer dingen die we uitvoerden.   Er vielen wel wat druppels zweet.  Na de pauze was het streetdance op het liedje ‘Dance monkey’.  Dit lied viel natuurlijk meteen in de smaak, ze moesten zelfs enkele tijden zelf een dansstukje verzinnen.  Maar wat deden ze dat goed!

Voor morgen staat er een oriëntatieloop op de planning.  Dit is een buitenactiviteit dus

wat doen we aan:

 

Wat nemen we mee in een rugzak:  

3b heeft die dag ook turnen in de namiddag en zij moeten zeker hun turnzak meebrengen naar school, ook 3a niet vergeten terug mee te brengen.

 

Morgen is het ook pyjama dag in het teken van bednet.  De leerlingen mogen gerust met een onesie of kamerjas naar school komen.  Geen pyjama want dat is niet praktisch gedurende onze sportactiviteiten.  Alvast bedankt!

 

b2ap3_thumbnail_DSC02759.jpgb2ap3_thumbnail_DSC02760.jpgb2ap3_thumbnail_DSC02774.jpgb2ap3_thumbnail_DSC02790.jpgb2ap3_thumbnail_DSC02799.jpgb2ap3_thumbnail_DSC02813.jpg