Kardinaal J. Cardijnstraat 1
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel: 03 / 727.17.70

 

NIEUWE INSTAPPERS

Wie graag extra info krijgt, kan steeds mailen naar

directie@gbshetkompas.be 

of ons onlineformulier invullen : klik hier.

 

INSCHRIJVEN TIJDENS DE VAKANTIE

Tussen 1 & 3 juli en tussen 18 en 31 augustus,

elke werkdag tussen 9u en 11.30u,

is er mogelijkheid om in te schrijven, na afspraak.

 

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE SCHOOL?

Neem alvast een kijkje door hier te klikken.

 

 
 

SchoolBlog

Bijlagen (pdf, doc, ...) kan u voortaan downloaden en bekijken dmv een rechtermuisklik te doen op de bijlage en vervolgens te kiezen voor "Koppeling opslaan als..."

 • Home
  Home Hier vind je alle blogberichten van heel de website.
 • Categorieën
  Categorieën Geeft een lijst weer met de categorieën van deze blog.
 • Tags
  Tags Geeft een lijst met tags weer die zijn gebruikt bij deze blog.
 • Bloggers
  Bloggers Zoek naar je favoriete blogger van deze site.
 • Teamblogs
  Teamblogs Vind je favoriete teamblogs hier.
 • Inloggen

Strapdag en levensloop in de 2e graad.

Geplaatst door op in Leerjaar 3
 • Lettergrootte: Groter Kleiner
 • Hits: 358
 • 0 reacties
 • Abonneer op updates
 • Afdrukken

Afbeeldingsresultaat voor strapdagAfbeeldingsresultaat voor levensloo^p

 

 

Deze ochtend was er al heel vroeg leven op school.  Ook juf Anne en juf Christine waren van de partij, nochtans was het geen dinsdag of donderdag?   Op hun vrije dag waren zij van de partij om zich in te zetten voor het goede doel.

 

 

’s Morgens kon men zich opwarmen met een lekkere koffie of warme chocomelk. Daarna was er een opening met de hele school in het teken van de strapdag en meteen ook de opening van onze levensloop.  De zon was van de partij, dus de dag werd goed ingezet.

De leerlingen van het 3e en 4e leerjaar lieten hun fietsvaardigheid zien op het fietsparcours.  Slalommen, tussen een smalle doorgang fietsen, korte bochten, arm uitsteken, bellen … alles werd ingeoefend in het teken van onze fietstocht in de namiddag.   We liepen ook op het parcours op de speelplaats, onze levensloop.  Per ronde die we renden, gooiden we een dop in een ton,  1 ronde was 180 m.  Het parcours moest steeds bemand worden ook tijdens de pauzes.  Het was geweldig om te zien hoe iedereen zijn best deed,  ook over de middag werd er verder gelopen.  Toen het tijd was om boterhammen te eten, namen enkele juffen en een meester het over.  Zo konden de leerlingen genieten van hun maaltijd.  Het werd een heel gezellige middag, die voorbij vloog. 

Na de middag maakten we met het 3e en 4e leerjaar een fietstocht van 8,5 km en we werden begeleid door vele ouders en grootouders.  Dit maakte het een fijne, ontspannen fietstocht, zonder jullie hadden we het niet kunnen doen, dank u wel!!!  Ook een pluim aan de leerlingen die heel veilig en voorzichtig fietsten.

Toen we aankwamen op school was het speeltijd en liepen er nog leerlingen ijverig verder.  Na de speeltijd was het een afsluitmoment en meteen werd ook de eindstand meegegeven.  We liepen met zijn allen 888 km!!!  Je leest het goed.  Proficiat aan alle leerlingen, organisatoren, ouders , grootouder….  aan iedereen die er een fijne dag van maakte.  Als de leerlingen vanavond wat moe zijn, dan weten jullie alvast waarom.

Foto’s volgen.

0
Reageren uitgeschakeld door auteur.

Spreuk van de week

 

 

Klaar om erin te vliegen ...!