Kardinaal J. Cardijnstraat 1
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel: 03 / 727.17.70

 

NIEUWE INSTAPPERS

Wie graag extra info krijgt, kan steeds mailen naar

directie@gbshetkompas.be 

of ons onlineformulier invullen : klik hier.

 

BEZOEK ONZE SCHOOL

op zaterdag 24 oktober 2020 of op zaterdag 20 maart 2021

Vul hiervoor een onlineformulier in : klik hier.

 

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE SCHOOL?

Neem alvast een kijkje door hier te klikken.

 

 
 

6de leerjaar

Via deze blog komt u vanalles te weten over het reilen en zeilen van de zesdeklassers. We geven verslagjes van klasuitstappen, info over vergaderingen en data van allerlei activiteiten. U leest ook regelmatig wie er jarig was . Af en toe een huiswerkje via deze site kunnen jullie ook terugvinden. Veel leesplezier!

 • Home
  Home Hier vind je alle blogberichten van heel de website.
 • Categorieën
  Categorieën Geeft een lijst weer met de categorieën van deze blog.
 • Tags
  Tags Geeft een lijst met tags weer die zijn gebruikt bij deze blog.
 • Bloggers
  Bloggers Zoek naar je favoriete blogger van deze site.
 • Teamblogs
  Teamblogs Vind je favoriete teamblogs hier.
 • Inloggen

Weekverslagje

Geplaatst door op in Leerjaar 6
 • Lettergrootte: Groter Kleiner
 • Hits: 536
 • 0 reacties
 • Abonneer op updates
 • Afdrukken

Alweer een week voorbij. Nog slechts 7 weken zijn we Kompassertjes en dan ... gaan we naar het middelbaar. Het waren weer drukke tijden. Het voorbije weekend was voor heel wat zesdeklassers ( en ook voor Stan uit het 5de leerjaar) een feestweekend. Langs deze weg nogmaals van harte proficiat allemaal! De foto's van deze toppertjes zijn te bewonderen in de gang van onze school. Maandag startten we dan onmiddellijk met een frisse duik in het zwembad. In de namiddag hielden we een ruilreceptie in de polyvalente zaal.Best wel gezellig! Op dinsdag vlogen we er in met een sprongtoets van wiskunde.Bijna alle nieuwe leerstof is nu gezien.De herhaling komt er aan. Op woensdag stond ook nog een toets van Frans op de planning.Ook hier is bijna alle vocabulaire en grammaire van de lagere school gekend. We beginnen ook bij Frans aan de herhaling. 

Donderdag was er de OVSG-toets voor lichamelijke opvoeding. Iedereen heeft hier de eindtermen bereikt.Knap gedaan!We brachten ook een bezoekje aan de bib. Vandaag gaan we onze dansschoenen bovenhalen en beginnen we aan het dansje voor het schoolfeest. Jullie zijn toch al ingeschreven voor de barbecue? 

De mama's zetten we zondag in de bloemetjes. Dit jaar een cadeautje met een boodschap. We pakten ons geschenkje niet in met toeters, bellen en plasticfolie. We zetten als school namelijk onze tanden in het project 'mei plasticvrij'.  Een fijne Moederdag aan iedereen! 

0
Ik ben juf Els van het 6de leerjaar . Samen met juf Stephanie hebben we in onze klas 20 supertoffe leerlingen.Steeds enthousiast en gemotiveerd om van alles en nog wat te doen en te organiseren. Fun gegarandeerd !
Reageren uitgeschakeld door auteur.

Spreuk van de week

 

 

Klaar om erin te vliegen ...!