Kardinaal J. Cardijnstraat 1
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel: 03 / 727.17.70

 

NIEUWE INSTAPPERS

Wie graag extra info krijgt, kan steeds mailen naar

directie@gbshetkompas.be 

of ons onlineformulier invullen : klik hier.

 

BEZOEK ONZE SCHOOL

op zaterdag 24 oktober 2020 of op zaterdag 20 maart 2021

Vul hiervoor een onlineformulier in : klik hier.

 

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE SCHOOL?

Neem alvast een kijkje door hier te klikken.

 

 
 

6de leerjaar

Via deze blog komt u vanalles te weten over het reilen en zeilen van de zesdeklassers. We geven verslagjes van klasuitstappen, info over vergaderingen en data van allerlei activiteiten. U leest ook regelmatig wie er jarig was . Af en toe een huiswerkje via deze site kunnen jullie ook terugvinden. Veel leesplezier!

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that has been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login

weekverslagje

Posted by on in Leerjaar 6
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 311
 • 0 Comments
 • Subscribe to this entry
 • Print

Welkom in het 6de leerjaar juf Sofie!

De laatste week voor de vakantie zijn we sportief begonnen: we gingen zwemmen. Omdat we vorig schooljaar maar 2 keer ‘zwemvierdaagse’ konden doen, werken we dat dit schooljaar verder af. Hop naar goud, zilver of brons! Een partijtje trefbal was ook heel (ont)spannend in de namiddag.

We willen tijdens de herfstvakantie echt verlof , dus passeerden er deze week enkele toetsen de revue: sprongtoets 3 van wiskunde en de toets Frans van unité 23.

Woensdag was het prachtig weer en genoten we van een extra lange speelpauze. Een frisse neus in deze periode is een must. Het CO2 metertje in onze klas wordt goed in de gaten gehouden door de zesdeklassers. Ramen en deuren staan de ganse dag open. Ook al is het buiten wat frisser. Een extra truitje kan dan ook wel eens nodig zijn. Elke dag dikketruiendag!

Er zit heel wat talent in onze klas. Sommigen zijn beweegknap en halen wel eens een medaille. Anderen zijn taalknap en schrijven zelf een (strip)verhaal . Nog anderen zijn dan weer beeldknap en echte tekenaars. We maken een trotsdoos waar we onze ‘talenten’ in bewaren. Benieuwd op het einde van dit schooljaar wat er allemaal in die schatkist zal zitten… Foto’s van deze knutselles vinden jullie in het fotoalbum.

Vandaag vrijdag was  het Halloween. Onze wandelzoektocht kon niet doorgaan en daarom deden  we Kompascinema. Rustig een filmpje bekijken. 

 

We wensen iedereen een fijne, gezonde, deugddoende vakantie toe en verwachten jullie monter en wel terug op maandag 16 november!

Geniet ervan !

 

0
Ik ben juf Els van het 6de leerjaar . Samen met juf Stephanie hebben we in onze klas 20 supertoffe leerlingen.Steeds enthousiast en gemotiveerd om van alles en nog wat te doen en te organiseren. Fun gegarandeerd !
Comment disabled by author.

Spreuk van de week

 

 

Klaar om erin te vliegen ...!