Kardinaal J. Cardijnstraat 1
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel: 03 / 727.17.70

 

NIEUWE INSTAPPERS

Wie graag extra info krijgt, kan steeds mailen naar

directie@gbshetkompas.be 

of ons onlineformulier invullen : klik hier.

 

BEZOEK ONZE SCHOOL

op zaterdag 24 oktober 2020 of op zaterdag 20 maart 2021

Vul hiervoor een onlineformulier in : klik hier.

 

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE SCHOOL?

Neem alvast een kijkje door hier te klikken.

 

 
 

6de leerjaar

Via deze blog komt u vanalles te weten over het reilen en zeilen van de zesdeklassers. We geven verslagjes van klasuitstappen, info over vergaderingen en data van allerlei activiteiten. U leest ook regelmatig wie er jarig was . Af en toe een huiswerkje via deze site kunnen jullie ook terugvinden. Veel leesplezier!

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that has been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login

weekverslagje

Posted by on in Leerjaar 6
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 172
 • 0 Comments
 • Subscribe to this entry
 • Print

We hebben alweer een fijne schoolweek achter de rug. Bij wiskunde herhaalden we bruto, netto en tarra. We weten nu ook dat een brutoloon jammer genoeg niet hetzelfde is als een nettoloon... De spiegeltjes werden ook bovengehaald en symmetrieassen hebben we ook weer onder de knie. Tussendoor ook een lesje over stijgingspercentages. We zitten dan wel niet in Oostenrijk maar toch weten we graag de hellingsgraad van een heuveltje of berg... De taal-en werolessen rond onze studiekeuze lopen door. Ondertussen hebben de meesten ook hun droomberoep onder de loep ... eh camera genomen. Wat de pi-wedstrijd betreft: hieronder een voorlopige top 8.Uiteraard doen we deze week nog verder. Ja... jullie zien het goed. Tom kent maar liefst 120 cijfers na  de komma! Knap hoor.Maar ook aan de andere deelnemers van de pi-wedstrijd een dikke proficiat! 

 1. Tom 120
 2. Niels 50
 3. Sam 37
 4. Leonie 33
 5. Matthias 32
 6. Nienke 22
 7. Joppe VDV 20
 8. Alyssa 11

We zijn deze week ook begonnen aan een stopmotionfilmpje.Alle hoeken in de klas en gang zijn echt filmsets geworden. Hieraan doen we de komende week verder.Alvast een paar foto's van 'the making of'. Veel kijkplezier! 

b2ap3_thumbnail_stopmotion-1.jpgb2ap3_thumbnail_stopmotion-2.jpgb2ap3_thumbnail_stopmotion-3.jpgb2ap3_thumbnail_stopmotion-4.jpgb2ap3_thumbnail_stopmotion-5.jpgb2ap3_thumbnail_stopmotion-6.jpg

0
Ik ben juf Els van het 6de leerjaar . Samen met juf Stephanie hebben we in onze klas 20 supertoffe leerlingen.Steeds enthousiast en gemotiveerd om van alles en nog wat te doen en te organiseren. Fun gegarandeerd !
Comment disabled by author.

Spreuk van de week

 

 

Klaar om erin te vliegen ...!